BhT Tsolakidis

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 

Φωτοβολταϊκά στην έδρα μας – Πρασακάκη 82, Πυλαία

 

B&T ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΒρισκόμαστε στην περίοδο της Ηλιακής Ενέργειας. Η μετατροπή του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρικό ρεύμα από φωτοβολταϊκά στοιχεία είναι η ιδανική πηγή “καθαρής” ενέργειας για σπίτια, εργασιακούς χώρους και δημόσιες εγκαταστάσεις. Για να καταλάβουμε το μέγεθος αυτού του τρόπου συγκομιδής ενέργειας σκεφτείτε ότι εάν καλύψουμε το 1% της επιφάνειας της ερήμου Σαχάρα με ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, θα μπορούμε να καλύψουμε την κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα όλου του πλανήτη. Έτσι αποφεύγουμε την χρήση πετρελαίου, αερίου, pellet των οποίων οι τιμές αυξάνονται συνεχώς.

 

B&T ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΝΕΛ

  • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

    Τα φωτοβολταϊκά στοιχεία μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρισμό. Ονομάζονται συχνά και ηλιακές κυψέλες και είναι ήδη ένα σημαντικό μέρος στη ζωής μας. Τις πιο απλές εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας τις συναντούμε στους υπολογιστές τσέπης και στα ρολόγια χειρός. Πιο σύνθετα συστήματα μας βοηθούν να αντλούμε νερό, να δίνουμε ηλεκτρικό ρεύμα σε απομακρυσμένους επικοινωνιακούς σταθμούς, όπως και να φωτίζουμε το σπίτι μας και να λειτουργούμε τις οικιακές μας συσκευές. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι η πιο οικονομική μορφή ηλεκτρισμού και εξασφαλίζει ενεργειακή αυτάρκεια.

 

  • Οι εφαρμογές των φωτοβολταϊκών μπορούν να χωρισθούν στις παρακάτω κατηγορίες:

Απλό ή ανεξάρτητο φωτοβολταϊκό σύστημα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υβριδικό φωτοβολταϊκό σύστημα αυτόνομης ηλεκτροδότησης

με αποθήκευση σε μπαταρίες, ιδανικό για εξοχικές κατοικίες

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτοβολταϊκό σύστημα συνδεδεμένο στη ΔΕΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ;

 

Με την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος να βρίσκεται σε πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα σας προτείνουμε την τοποθέτηση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος ως μια επικερδή επένδυση, με γρήγορη απόσβεση και κέρδος για τα επόμενα 20 χρόνια!

Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα 5 kwp, κοστίζει περίπου 5.000€, τοποθετείται σε στέγη, ταράτσα ή άλλον ιδιόκτητο χώρο και αποδίδει ετησίως κατά μέσο όρο 8.000 kWh. Με την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος να κυμαίνεται γύρω στα 0,30€/kWh, μας δίνει περίπου 2.400€/έτος κέρδος σε αξία ρεύματος. Δηλαδή, κάνουμε απόσβεση του κόστους εγκατάστασης σε 2 περίπου χρόνια και έχουμε κέρδος για τα επόμενα 18 χρόνια από τον συμψηφισμό της απόδοσής του με την κατανάλωση μας σε ηλεκτρική ενέργεια.

Για παράδειγμα, αν τοποθετηθεί για την θέρμανση του σπιτιού, μία αντλία θερμότητας 16kW, η ετήσια κατανάλωση ρεύματος για θέρμανση θα είναι περίπου 8.000kWh, επομένως από τον συμψηφισμό με την παραγωγή του παραπάνω φωτοβολταϊκού συστήματος 5kwp, εκμηδενίζεται το κόστος θέρμανσης!

Ακόμη, ένα μέσο σπίτι, έχει ετήσια κατανάλωση 4.500kWh, με την τοποθέτηση ενός τέτοιου φωτοβολταϊκού συστήματος, η ετήσια δαπάνη του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι μηδενική!

 

Για να μάθετε περισσότερα για δωρεάν θέρμανση και ηλεκτρικό ρεύμα από τον ήλιο με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 319 123!

 

 


 

  • NET METERING

Είναι ο συμψηφισμός που γίνεται από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. μεταξύ της παραγόμενης ενέργειας του φωτοβολταϊκού  συστήματος και της καταναλισκόμενης ενέργειας από τις καταναλώσεις του καταναλωτή.

Τα φωτοβολταϊκά σε σπίτια είναι μία ασφαλής και αφορολόγητη επένδυση με απόδοση έως 25%!!!!
Ειδικά στην χώρα μας που αποτελεί μία από τις πιο προικισμένες περιοχές σε ηλιακή ενέργεια, εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αποσβένουν γρήγορα την αξία της επένδυσης.
Το σύστημα των φωτοβολταϊκών παράγει ενέργεια την οποία εμπορεύεται ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. συμψηφίζοντας στον ιδιοκτήτη το κόστος της κιλοβατώρας.
Όλα τα παραπάνω μέτρα έχουν ληφθεί προκειμένου να στραφούμε προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που είναι ανεξάντλητες, φιλικές με το περιβάλλον και παράλληλα δεν υστερούν σε τίποτα από τις μη ανανεώσιμες πηγές (πετρέλαιο, λιγνίτης, κλπ.) ως προς το ενεργειακό αποτέλεσμα.

Αυτή η χρονική περίοδος, ευνοεί την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, λόγω των πολύ χαμηλών τιμών των υλικών και διότι, η ισχύουσα νομοθεσία μας παροτρύνει, μειώνοντας σημαντικά το κόστος της εγκατάστασης.

Το κτίριο πρέπει να έχει ικανό εμβαδόν στέγης ή ταράτσας

(για 5kwp περίπου 30-40 τετραγωνικά στέγη ή 40-50 τετραγωνικά ταράτσα),

Τα απαραίτητα υλικά που χρησιμοποιούμε για το σύστημα αυτοπαραγωγής  –  ιδιοκατανάλωσης είναι τα εξής:

  • Φωτοβολταϊκοί συλλέκτες
  • Σύστημα στήριξης συλλεκτών
  • Αντιστροφείς (INVERTER)
  • Ηλεκτρικός πίνακας

 


 

  • ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ

 

 

 


 

  • ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

 

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!

Αν ένα σπίτι τοποθετήσει για την θέρμανση των σωμάτων ή της θέρμανσης δαπέδου μία αντλία θερμότητας, τότε, η ετήσια κατανάλωση ρεύματος θα συμψηφιστεί με την παραγωγή των φωτοβολταϊκών ανεξάρτητα από το κόστος της kwh, εκμηδενίζοντας το κόστος ηλεκτρισμού και θέρμανσης.

Για να μάθετε περισσότερα για θέρμανση από τον ήλιο με αντλίες θερμότητας και αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 319123!

 


 

  • BACK UP ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 

BACK UP VICTRON TSOLAKIDIS []

Το σύστημα αποτελείται από:

Φωτοβολταϊκά πάνελ

Μπαταρίες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετατροπέα INVERTER

BACK UP ABB TSOLAKIDIS []

Ρυθμιστή φόρτισης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  (ΔΩΡΕΑΝ)  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

 

 REFUSOL 2  REFUSOL 1

Με την τοποθέτηση του συστήματος PV HEATER INVERTER στο υπάρχον BOILER, έχουμε άφθονο Ζεστό Νερό ΔΩΡΕΑΝ!!!

 

 


 

  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ…

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πληθώρα επιλογών φωτοβολταϊκών συστημάτων, για να καλύπτουν τις ανάγκες τους, τόσο από ενεργειακής, όσο και από αισθητικής άποψης.

 

 

Φωτοβολταϊκά Κεραμίδια


 


 

  • ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ…

 

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟ SEA PERL ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑ Ν.ΒΡΑΣΝΑ

 
ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟ ELANIOS ZEYS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

 

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ

 

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

 

 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ NET METERING ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ

 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ NET METERING ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΠΑΚΑΣ ΑΕ

 TSOLAKIDIS ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ 53 KW []

 

     


 

  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ

 

 


 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ

 

 

Για ειδικές προσφορές 

τηλεφωνήστε μας

2310 319 123