BhT Tsolakidis
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

 Νο 1 Κατάστημα στην Θέρμανση Δαπέδου

 

                   

 

 

Το δάπεδο είναι ευχάριστα ζεστό το χειμώνα ή δροσερό το καλοκαίρι προσφέροντας συνθήκες άνεσης και ευεξίας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η θερμοκρασία του χώρου είναι ιδανική και απόλυτα υγιεινή καθώς δεν υπάρχει κίνηση του αέρα ούτε και ενοχλητική σκόνη!

 

› Απόλυτη ελευθερία στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού!

 

Πολύ οικονομικό σύστημα στην κατανάλωση ενέργειας!!!

Η θέρμανση δαπέδου είναι γνωστή από την αρχαιότητα (βλέπουμε στη φωτογραφία δείγμα αρχαίας κατοικίας από το Μουσείο στο Δίο Κατερίνης, που με χρήση φωτιάς είχαν θέρμανση  δαπέδου). Παρόλα αυτά, εφαρμόζεται μόλις τις τελευταίες δεκαετίες. Η ζήτηση όμως, αυξήθηκε κατακόρυφα λόγω της χαμηλής τιμής εγκατάστασης του συστήματος το οποίο έφτασε να συναγωνίζεται την εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων.

Μουσείο Δίου Κατερίνης – Αρχαία κατοικία με θέρμανση δαπέδου


Ι.Μ. Βατοπεδίου, Ορμύλια, 1989

 


Τα πλεονεκτήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης έναντι των άλλων τρόπων θέρμανσης είναι:

  • Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στους χώρους.
  • Εξοικονόμηση χώρου με την αποφυγή θερμαντικών σωμάτων.
  • Χαμηλό κόστος λειτουργίας.
  • Χαμηλή θερμοκρασία νερού.
  • Χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας όπως αντλία θερμότητας με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας σε σχέση με το πετρέλαιο και το αέριο με κέρδος έως και 70%.

Τα μειονεκτήματά της είναι:

  • Ανάγκη εξειδικευμένου μελετητή – εγκαταστάτη.

 


Οι λόγοι της οικονομικότερης λειτουργίας της θέρμανσης δαπέδου έναντι άλλου συστήματος είναι:

Η χαμηλότερη θερμοκρασία νερού λειτουργίας της θέρμανσης δαπέδου, που έχει ως συνέπεια μικρότερες απώλειες μεταφοράς κλπ.

Η ηπιότερη αλλά διαρκέστερη λειτουργία της θέρμανσης δαπέδου, που πρακτικά επιβάλλεται από το ότι απαιτεί αρχικά θερμοσυσσώρευση στο δάπεδο και μετά ακτινοβολία για θέρμανση.

Το γεγονός ότι η θέρμανση δαπέδου, που είναι σύστημα θέρμανσης με ακτινοβολία, θερμαίνει λόγω αντίστοιχης εμβέλειας της ακτινοβολίας αυτής, μόνο το χώρο μέσα στον οποίο ζει άνθρωπος (δηλαδή μέχρι ύψος 2,20 m) κι όχι όλο το χώρο, πράγμα που είναι άχρηστο. Γι’ αυτό και η θέρμανση δαπέδου είναι κατάλληλη για θέρμανση υψηλών χώρων, όπως εκκλησίες, γήπεδα, υψηλές αίθουσες, υπαίθριοι χώροι, δωμάτια ή σαλόνια με μεγάλο ύψος κλπ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του λέβητα πετρελαίου ή αερίου, ηλεκτρική μονάδα θέρμανσης (αντλία θερμότητας) όπου η ενεργειακή απόδοση της κυμαίνεται από 400% έως 610% με αποτέλεσμα να έχουμε μειωμένο λειτουργικό κόστος έως και 70%.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλιακούς συλλέκτες για υποβοήθηση και πλήρη εκμετάλλευση της ηλιοφάνειας κατά τους χειμερινούς μήνες.

 

 


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η θέρμανση δαπέδου είναι σύστημα θέρμανσης με νερό χαμηλής θερμοκρασίας 45°C έχοντας ως θερμαντική επιφάνεια το δάπεδο, εντός του οποίου τοποθετούνται σωλήνες πολυστρωματικοί και αλουμινίου. Προσφέρεται για θέρμανση οποιουδήποτε χώρου είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με άλλα συστήματα (π.χ. θερμαντικά σώματα) καθώς και για δροσισμό.

 

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η θέρμανση δαπέδου τοποθετείται μετά τα επιχρίσματα και οπωσδήποτε πριν τις τελικές επικαλύψεις των δαπέδων.

Το ύψος κατασκευής της θέρμανσης δαπέδου κυμαίνεται από 2,1 έως και 10,5 cm, ανάλογα με την κατασκευή και τις ανάγκες του χώρου, π.χ. στην περίπτωση πλακιδίων με κόλλα το συνολικό ύψος της θέρμανσης δαπέδου μορφόπλακα-σωλήνας-τσιμεντοκονία-πλακάκια ξεκινάει από τα 3,1 cm και φτάνει τα 10,2 cm. Επίσης είναι δυνατή και η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, μαρμάρου κ.λπ.. Σε ανακαινίσεις επιλέγουμε συνήθως χαμηλό ύψος λόγω έλλειψης χώρου ενώ σε νέες κατασκευές επιλέγουμε λύσεις θέρμανσης μεγαλύτερου ύψους αφού συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα με το ύψος του δαπέδου καθώς έχει προηγηθεί αντίστοιχη μελέτη τοποθέτησης ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Στους χώρους που θα εγκατασταθεί θέρμανση δαπέδου τοποθετούνται αρχικά η μονωτική ταινία τοίχου, η μορφόπλακα και οι συλλέκτες (διανομείς). Στη συνέχεια, διαστρώνεται (πλέκεται) ο σωλήνας εν ψυχρώ, χωρίς ενώσεις, με ορισμένη πυκνότητα, σύμφωνα με τη μελέτη ώστε κατά τη θέρμανση να καλύπτονται οι θερμικές ανάγκες του κάθε χώρου. Αμέσως μετά την τοποθέτηση των σωλήνων γίνεται έλεγχός τους υπό πίεση 6 bar για 24 ώρες για να εξασφαλιστεί η σωστή και καλή λειτουργία του συστήματος. Τέλος, οι σωλήνες καλύπτονται με τσιμεντοκονίαμα (θερμομπετόν) διαφορετικού ύψους (από 3 έως 4,5 cm) ανάλογα με το χώρο ή τοποθετείται απευθείας το πλακάκι (με κόλλα επάνω στην κατασκευή) και το δάπεδο είναι έτοιμο να δεχθεί την τελική επικάλυψη (μάρμαρα, πλακάκια, ξύλα κλπ.).

  • ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ Φ17Χ2

Συνολικό ύψος κατασκευής με το πλακάκι:

· με Μόνωση 1,5 cm: 1,5 + 1,7 σωλήνας + 4,5 τσιμέντο + 1 πλακάκι = 8,7 cm τελικό ύψος κατασκευής

· με Μόνωση 1,5 cm: 1,5 + 1,7 σωλήνας + 3 τσιμέντο/ίνες + 1 πλακάκι = 7,2 cm τελικό ύψος κατασκευής

· με Μόνωση 2,5 cm: 2,5 + 1,7 σωλήνας + 4,5 τσιμέντο + 1 πλακάκι = 9,2/9,7 cm τελικό ύψος κατασκευής

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ Φ16Χ2

 Συνολικό ύψος κατασκευής με το πλακάκι:

· με Μόνωση 0,6 cm: 0,6 + 1,6 σωλήνας + 3 τσιμέντο/ίνες + 1 πλακάκι = 6,2 cm τελικό ύψος κατασκευής

 – ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ Φ10Χ1

 Συνολικό ύψος κατασκευής με το πλακάκι:

· με Μόνωση 0,3 cm: 0,3 + 1,0 σωλήνας + 0,8 τσιμέντο + 1 πλακάκι = 3,1 cm τελικό ύψος κατασκευής

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΗΡΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ
   ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ

Συνολικό ύψος κατασκευής:

· με Μόνωση 1,7 cm: 1,7 + 0 σωλήνας + 1 παρκέ = 2,7 cm τελικό ύψος κατασκευής με το παρκέ

· με Μόνωση 2,2 cm: 2,2 + 0 σωλήνας +1 πλακάκι = 3,2 cm τελικό ύψος κατασκευής με το πλακάκι

 

 


ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

1. ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η Μορφόπλακα (μονωτική πλάκα δαπέδου) , η οποία στρώνεται κάτω από τη θέρμανση δαπέδου, είναι σκληρές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης υψηλής πυκνότητας (30 Kg/m3) , ύψους 50mm, με γρήγορο σύστημα στήριξης μεταξύ τους ώστε να έχουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, σταθερότητα, ηχομόνωση, θερμομόνωση, μηχανική αντοχή, στήριξη των σωλήνων, επιλογή απόστασης των σωλήνων (75 / 150/ 225/ 300mm) , ελαχιστοποίηση θερμικών γεφυρών με την ειδική επεξεργασία. Η συσκευασία τους είναι σε χαρτοκιβώτια των 10 τ. μ. καθιστώντας εύκολη και ασφαλή (χωρίς φθορές) την μεταφορά τους.

REHAU TSOLAKIDIS ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ [] REHAU DOW TSOLAKIDIS []

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


2. ΣΩΛΗΝΑΣ

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί σωλήνα κατασκευασμένο εξολοκλήρου στη Γερμανία με 30 χρόνια εγγύηση!!!

Τα χρησιμοποιούμενα είδη πλαστικών σωλήνων είναι πολυστρωματικοί, ή της νέας τεχνολογίας πολυστρωματικοί με αλουμίνιο, υψηλότερης απόδοσης και αντοχής.
Ο σωλήνας  κατασκευάζεται από  πολυαιθυλένιο υψηλής μοριακής δομής. Δικτυώνεται με βομβαρδισμό ηλεκτρονίων κατά τη φάση της παραγωγής του και έτσι επιτυγχάνεται πλήρης ομοιογένεια μάζας υλικού κατά 100% (DΙΝ 1689/3, SKZ, DVGW, ISO 9001) .
Η κατασκευή του τον μετατρέπει σε σωλήνα υψηλότερων αντοχών, χωρίς να τσακίζει, με πολύ μικρή διαστολή και 100% φράγμα οξυγόνου.  Κατά την τοποθέτησή του στο δάπεδο δεν χρειάζεται να θερμανθεί και, μόλις τοποθετηθεί, παίρνει εύκολα το σχήμα που του δόθηκε λόγω της κατασκευής του.

Η τοποθέτηση των κυκλωμάτων γίνεται αυστηρά χωρίς ένωση μέσα στο δάπεδο. Τα πλεονεκτήματα του είναι:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Αντέχει σε υψηλή πίεση και θερμοκρασία (10 bar Ι 6 bar Ι 95°C Ι 110°C) .
  • Δεν γερνάει.
  • Είναι αδιάβρωτος από τα άλατα, τα αντιψυκτικά και τα διάφορα χημικά πρόσθετα του νερού.
  • Δεν τσακίζει – κάμπτεται με το χέρι μέχρι 5 φορές στη διάμετρό του.
  • Δεν σχίζεται, ακόμα και αν γδαρθεί.
  • Είναι άθραυστος στις κρούσεις.
  • Αντέχει στις κάμψεις (ελάχιστη ακτίνα καμπυλότητας στους O°C = 8 φορές τη διάμετρό του) .
  • Έχει τις μικρότερες απώλειες τριβών.
  • Είναι αθόρυβος ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες ροής.
  • Δεν αυτοαναφλέγεται.
  • Τοποθετείται εν ψυχρώ χωρίς να χρειάζεται να θερμανθεί.
  • Είναι εύκολος στο χειρισμό, στην κοπή και στη σύνδεση.
  • Έχει πολύ μικρό συντελεστή διαστολής.
  • Κατά την έναρξη της χειμερινής περιόδου και για ένα διάστημα μπορούμε να διοχετεύουμε νερό υψηλής θερμοκρασίας χωρίς κανένα πρόβλημα..

Στην Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από 20.000.000 μέτρα σωλήνα!!!


3. ΑΡΜΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ – ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΟΥ

Κατά τη λειτουργία της θέρμανσης δαπέδου έχουμε διαστολή και συστολή του δαπέδου. Οι συστολοδιαστολές αυτές είναι της τάξης των 4mm σε μήκος περίπου 10m και για τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργεί η θέρμανση δαπέδου. Για να παραληφθούν αυτές οι διαστολές τοποθετείται περιμετρικά, σε κάθε, χώρο, μία πλατιά ευκολοσυμπίεστη ταινία (πάχους 1cm και ύψους όσο η δαπεδοθέρμανση και το τελικό δάπεδο μαζί) που λέγεται μονωτική ταινία τοίχου.

Η μονωτική ταινία τοίχου είναι από εξηλασμένο αφρώδες πολυαιθυλένιο DIN 4102. Τοποθετείται περιμετρικά σε όλο το μήκος του τοίχου με σκοπό τον  διαχωρισμό του θερμομπετού από τα γειτονικά δομικά υλικά για να βοηθά στις συστολοδιαστολές του θερμομπετόν ώστε να αποφεύγονται οι θερμικές και ηχητικές γέφυρες.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


4. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

Ορειχάλκινοι και ανοξείδωτοι (inox) τοποθετούνται στον τοίχο σε ύψος 60cm. Είναι με διακόπτες στην προσαγωγή, εσωτερικής ρύθμισης, με ρυθμιστικές βαλβίδες στην επιστροφή και ενσωματωμένα ρακόρ. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ροομέτρων και θερμοστατικών κεφαλών για πλήρη αυτονομία των χώρων ανά κύκλωμα.

 

REHAU ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ B&T ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ []

Συλλέκτες Ανοξείδωτοι

Συλλέκτες Ορειχάλκινοι

 


ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  • ΙΝΕΣ KAI ΚΑΒΙΛΙΕΣ ΑΡΜΩΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Οι ίνες πολυπροπυλενίου αποτελούν ενισχυτικό πρόσθετο του σκυροδέματος, των τσιμεντοκονιαμάτων και των ασβεστοκονιαμάτων. Βελτιώνουν την ευκαμψία, την αντοχή του σε κρούση και επιφανειακή τριβή και τη συνεκτικότητά του. Διασπείρονται και δημιουργούν ένα τρισδιάστατο πλέγμα, το οποίο απορροφά τις τάσεις συρρίκνωσης και ‘εμποδίζει’ τη δημιουργία ρωγμών κατά την ξήρανση.

Οι καβίλιες τοποθετούνται μέσα στο τσιμέντο που ρίχνουμε πάνω από τη θέρμανση δαπέδου, στα σημεία που πρόκειται να τοποθετηθούν δύο διαφορετικά είδη δαπέδου ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα από τις συστολοδιαστολές τους.

 

 

 

 


  • ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ- ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΠΕΤΟΝ- ΥΓΡΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Προστίθενται για τη βελτίωση της μηχανικής αντοχής και θερμικής αγωγιμότητας της θερμαινόμενης τσιμεντοκονίας (θερμομπετόν)

 


  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΩΓΜΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ

 

ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ


ΜΕ ΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΗ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ΗΛΙΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Το δοχείο ηλιακής θέρμανσης τοποθετείται ανάμεσα στον λέβητα και στο σύστημα θέρμανσης δαπέδου όπου στο εσωτερικό του υπάρχει εναλλάκτης θερμότητας συνδεδεμένος με τους ηλιακούς συλλέκτες επιτυγχάνοντας την θέρμανση του νερού της ενδοδαπέδιας κατά τις ημέρες του χειμώνα που επικρατεί ηλιοφάνεια. Μόλις φτάσει το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία διοχετεύεται αυτόματα στην θέρμανση δαπέδου με εντολή που λαμβάνει από τον ηλεκτρονικό διαφορικό θερμοστάτη.

Με το σύστημα αυτό εξοικονομούμε ενέργεια από συμβατικά καύσιμα όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο που μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά ποσοστά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA ΛΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ []

 

 


 

 


 

REHAU ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ [] 

 

 


                 

    

PURMO PexPenta PE-Xc

Σωλήνες για συστήματα Rolljet και Noppjet.

Σωλήνας – PE-Xc με φράγμα οξυγόνου, υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλενίου 5-στρώσεων, ακτινοδικτυωμένου με φυσικό βομβαρδισμό ηλεκτρονίων, κατά DIN 4726/ DIN EN ISO 21003, DIN CERTCO 3V365 MVR(P), φράγμα οξυγόνου στη μέση και προστατευμένο μέσα έξω με ακτινοδικτυωμένο στρώμα PE-Xc, με συνεχή παρακολούθηση ποιότητας από ανεξάρτητα ινστιτούτα πιστοποίησης. Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 90 ° C, αιχμές 110 ° C. Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 6 bar. Κλάση εφαρμογής: 4/5.

30 χρόνια εγγύηση PURMO

 

 

PURMO TS14 R ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ 2,5 cm

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ

 

 

Η θέρμανση δαπέδου συνοδεύεται από εγγύηση 10+30 ετών 

και για ύψος ζημίας μέχρι 2.500.000 ευρώ!!!

 


 

Για ειδικές προσφορές 

τηλεφωνήστε μας

2310 319 123

 


 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΑΜΑΜ - ΔΑΠΕΔΟΥ - ΤΟΙΧΩΝ - ΠΑΓΚΩΝ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΧΑΜΑΜ

ΣΕ ΔΑΠΕΔΟ – ΠΑΓΚΟΥΣ – ΤΟΙΧΟΥΣ

 

· POLIS  HAMMAM  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ

 

 

 

· CAPSIS HOTEL

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

 


 

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ 

Μειώστε το πάχος κατασκευής  με λεπτές στρώσεις καλωδίων, εξασφαλίζοντας την ισορροπημένη κατανομή της θερμότητας στον χώρο με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια.

Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση ζεσταίνει ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια του δαπέδου, χωρίς να ξηραίνει την ατμόσφαιρα.

 

με συνολικό ύψος κατασκευής 2,5 cm!!!

(συμπεριλαμβάνεται το τελικό αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο)

NEXANS ΤΟΜΗ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ

NEXANS-ΤΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ                            NEXANS ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑ

NEXANS TSOLAKIDIS[]

 

 


 

 

 

 


 

 


 

 

 


 

 

ΦΙΛΜ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

 

 

 

 


 

 

ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

 

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ